Lobsterfish

verdeelt een uitgebreid en uniek gamma aan levende, verse en diepgevroren schaal- en schelpdieren, vis en fijne delicatessen uit alle hoeken van de wereld.

Zaakvoerder Christof is samen met zijn team constant op zoek naar de allerbeste kwaliteit en de meest innovatieve producten voor hun klanten in België, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en zelfs Hong Kong, Singapore en Dubai.

Kwaliteit voor u

Lobsterfish verdeelt aan professionals.

Restauranthouders, traiteurs, vis- en groothandelaars weten dat klantvriendelijkheid en een goede service en kwaliteit topprioriteit zijn, net als competitieve prijzen en vlotte levering.

Het team van Lobsterfish beschikt over een uitzonderlijke productkennis en geeft die graag door aan haar klanten.

De selectie van onze leveranciers ligt aan de basis van de constante aanvoer van de allerbeste kwaliteit.

“Dankzij ons gedreven team, ons groot kwaliteitsbesef en onze permanente honger naar kennis en innovatie is Lobsterfish uw referentie in schaaldieren en fijne delicatessen met absolute focus op klantentevredenheid.”

Christof Malysse

Een rijke geschiedenis

Lobsterfish is sinds 1997 actief in de sector van de schaal- en schelpdieren. Op dat moment nam toenmalig restaurateur Christof Malysse de taken van zijn kreeftenleverancier over.

Op vraag van zijn klanten ging hij op zoek naar schaal- en schelpdieren van uitmuntende kwaliteit, een zoektocht die hem langs alle belangrijke aanvoerplaatsen van de wereld bracht. Lobster Fish verdeelt ondertussen zo'n duizend culinaire kwaliteitsproducten.

Ondertussen bouwde Christof niet alleen zijn expertise, maar ook zijn infrastructuur uit: sinds 2010 bevindt Lobsterfish zich in een nieuw pand dat werkt volgens de hoogste standaarden in de voedingsindustrie. De grotere diepvriesruimte zorgt voor heel wat extra mogelijkheden.

In 2013 werd Mouscron Gastronomie overgenomen. De handel van foie gras en truffelproducten is een perfecte aanvulling op het bestaande gamma.

Lobsterfish nam in 2014 Lobster Palace over en werd zo één van de grootste verdelers van kreeft in België.

Lobster Fish

Wij produceren en verdelen een ruim gamma schaal en schelpdieren, vis & delicatessen voor restaurants, klein- en groothandel.

Roterijstraat 20
8540 Deerlijk
+32 (0)56 70 24 00 orders@lobsterfish.be

©2024 Lobster Fish NV - BE 0461.550.645
website by celcius.be