x
NederlandsFrançaisEnglish

Nieuws & events

Gesloten op 1 meiLobster Fish is gesloten op maandag 1 mei. Seafood Expo Brussel (25-26-27 april)Lobster Fish is wederom aanwezig op de Seafood Expo Global in Brussel. Bezoek Lobster Fish met uw verenigingLobster Fish verwelkomt regelmatig groepen geïnteresseerde mensen, voor wie wij ons bedrijf graag openstellen! Tapas by Lobster FishBinnenkort een feestje in het vooruitzicht? Wij bieden je alvast inspiratie voor een geslaagde middag of avond! The Oyster CrewThe Oyster Crew by Lobster Fish: Oysters for delicous events... Zilveren medaille voor onze Fines De Claires oesters!De oesters kregen de medaille toegekend op het prestigieuze 'Salon de l'Agriculture' in Parijs. Word jij onze nieuwe collega?Lobster Fish zoekt gedreven medewerkers atelier/chauffeurs! Exclusief bij Lobster Fish: Royal Belgian Caviar!100% Belgisch, 100% natuurlijk! Horeca Expo GentLobster Fish was aanwezig op de Horeca Expo in Gent (20-24 november 2016). De beste tijden zijn de maaltijden!Een interview met Christof Malysse over Lobster Fish anno 2016. Rungis Malys 2016Een fotoverslag.Het Lobster Fish Fotoboek...Ontdek ons ruime assortiment aan kwaliteitsproducten in ons online fotoboek! Lobster Fish op FacebookExtra nieuws en exclusieve acties vind je op onze Facebook-pagina! SEAPEARL GINDe Seapearl gin is een zilte gin op basis van zeekraal en zeebes. Deze unieke gin zorgt voor een frisse smaaksensatie in de mond. Lobster Fish heeft kosten noch moeite gespaard om een pareltje te ontwikkelen... in iedere ginfles zit immers een parel! Serveertip: limoen (zeste en sap), zeekraal en fever tree tonic.